loading

Vi anordnar kontinuerligt truckförarutbildningar för företag och privatpersoner. Att ha goda kunskaper vid hantering är viktigt bl.a. för att kunna utnyttja trucken kapacitet på bästa sätt, hur hanteringen skall utföras för att skona kroppen ur ett långsiktigt perspektiv samt för förebyggande av olyckor.  

För att köra truck behöver du ha dokumenterade teoretiska och praktiska kunskaper. Genom att gå en av våra truckförarutbildningar ger vi dig de kunskaperna du behöver för olika typer av truckar. Det är arbetsgivaren som har ansvaret att se till att personalen har tillräcklig kunskap för att köra truck i arbetet och tillståndet ska vara skriftligt.

Vi följer riktlinjerna enligt TPL10 som ger full behörighet att framföra alla typer av truckar. Du bestämmer själv vilken utbildningsform som passar dig och när utbildningen är avklarad får du ett truckkort från Systemtruckar. Vi har även möjlighet att genomföra truckförarutbildning på plats hos er om så önskas.


NÄSTA FYRA DAGARS A+B - KURS STARTAR v.50 den 11 december

Ring eller maila anmälning till utbildning@systemtruckar.se

FÖR MER INFORMATION RING 019 - 20 74 70

Klicka på länken nedan för att läsa mer på arbetsmiljöverkets sida om vad som gäller vid hantering av truckar

https://www.av.se/produktion-industri-och-logistik/fordon/truckar/

  • Vår truckförarutbildning

    Vår truckförarutbildning

    Vi anordnar kontinuerligt truckförarutbildningar för våra kunder. De ger enligt TLP10 full behörighet att framföra alla typer av truck. Vi har möjlighet att genomföra truckförarutbildning på plats hos er.

  • Truckar, Arbetsmiljö och Ansvar (1 dag)

    Truckar, Arbetsmiljö och Ansvar (1 dag)

    ÖKA DINA KUNSKAPER KRING ARBETSMILJÖLAGEN OCH TRUCKHANTERING PÅ ARBETSPLATSEN.