loading

Stort utbud av gaffeltruckar

Systemtruckar erbjuder produktivitet och kvalitet, till rätt pris. Det genomströmmar hela vår verksamhet. Gäller ny som begagnad truck, gaffeltruck, uthyrning av truck, truckservice och underhåll, truckutbildning, support och lösningar på näst intill all typ av materialhantering!

Systemtruckar är importör och återförsäljare åt Hyster i Sverige och har under många år utrustat, sålt, hyrt ut och servat truckar. Vi har ett brett och kompetent program av välutrustade Gaffeltruckar typ Eltruckar och Dieseltruckar med kapacitet från 1 till 52 ton. Dessutom lagertruckar från pallvagnar och ledtruckar, via ledstaplare, ståstaplare, sittstaplare, till skjutstativtruckar, orderplocktruckar och smalgångstruckar. Vi har även stortruckar och containerhanteringstruckar.

Hittar du inte den truck du söker, kontakta oss. Vi tar fram den truck och specifikation som passar just dina behov!

Nya eller begagnade truckar?

Systemtruckar säljer inte bara nya och begagnade truckar, uthyrning av truckar är en viktigt och växande del. Allt backas upp av full support och service. Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar, på våra medarbetare, våra produkter och våra tjänster. I alla kontakter och ärenden från det första mötet, men framför allt långsiktigt, efter ett köp eller avtal med oss.